Fitness terem információk

Magyarország fitness termei megyénként, városonként.

Budapest
Báck-Kiskun
Baranya
Békés
Borsod-Abaúj-Zemplén
Csongrád
Fejér
Győr-Moson-Sopron
Hajdú-Bihar
Heves
Jász-Nagykun-Szolnok
Komárom-Esztergom
Nógrád
Pest
Somogy
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Tolna
Vas
Veszprém
Zala
  Turbó linképítés - TurboBookmark.com
Hirdessen az AdBoxon!Ingyenes kiemelt megjelenési lehetőség

Tisztelt fitneszterem-tulajdonos/üzemeltető!

Fitneszterem adatbázisunknak jelenleg havi 15000-20000 egyedi látogatója van. Mostantól lehetőség van rá, hogy fitnesztermed (vagy hasonló létesítményed) honlapunkon az adott földrajzi kategóriában (pl. Hajdú-Bihar megye; Debrecen), illetve a sportok, mozgásformák felsorolásában kiemelt helyen, az oldal tetején jelenjen meg. Ehhez mindössze egy, a www.fitness-terem.info bármelyik aloldalára vagy a főoldalra mutató linket (hivatkozást) kell elhelyeznie fitnesztermed honlapján vagy FaceBook-oldalán.

Ha elhelyezted a hivatkozást, ide kattintva, vagy a fitnesstereminfo@gmail.com e-mail címre küldd el azt az internet-címet, ahova elhelyezted a linket! Az adott kategóriában (pl: Budapest; Budapest, VII.kerület; Aerobic; Aerobic - Budapest; Aerobic - Budapest, VII.kerület) a kiemelt fitnesztermek megjelenési sorrendjét az üzenetek, e-mailek beérkezési sorrendje határozza meg.

Adatbázisunkat általában 2-3 hetente frissítjük, így várhatóan az üzenet beérkezése után néhány héten belül bekerül konditermed kiemelt fitness termeink közé.
 

Adatvédelmi nyilatkozat     Kapcsolat     @www.fitness-terem.info    Fitness Info Bt. - 1122 Budapest, Ignotus u. 26. Tel: +36145661248

Partnerek:   Kalóriatáblázat - PowerBuilder.hu - Distance-Between.info